ERBAA TSO’DA YENİ HEYECAN YENİ GURUR…

ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÖKALP COŞKUN, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ İŞTİRAKİ OLAN, TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ’NE AİT, ANKARA TOBB ETÜ HASTANESİ (ESKİ ÖZEL MESA HASTANESİ) YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLMİŞTİR.

Sağlık hizmetinde, 30 milyon ödenmiş sermayesi olan, güveni, saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışanları ile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile de öne çıkan, uluslararası düzeyde örnek bir kuruluş olan TOBB ETÜ HASTANESİ’ndeki Yönetim Kurulu üyeliği görevinde YK Başkanımız Sn. Gökalp COŞKUN’a ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak, üyelerimiz adına başarılar dileriz.

ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI