Vergi Dairesi Müdürü Sayın Aslankaya’dan odamıza ziyaret

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile 26 Şubat 2014 tarihinde Erbaa Vergi Dairesi Müdürü Sn. Ali Aslankaya, Müdür Yardımcısı Mehmet Konyar ve beraberindeki heyet Odamıza bir nezaket ve Teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır. Yönetim kurulu Başkanımız Gökalp Coşkun, Başkan Yardımcısı Sinan Bayraktar, Yönetim kurulu Üyelerimiz Ertan Şenel ve Durmuş Duman’ın hazır bulunduğu ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Vergi Dairesi Müdürü Aslankaya, günün anlam ve önemini belirtirken, aynı zamanda iki kurumun daha etkin iletişim içerisinde ve senkronize olması gerektiğini, Erbaanın potansiyeli olduğunu ve daha da iyi olacağını belirtti. Başkan Coşkun ise, Erbaa Ticaret Ve Sanayi Odası olarak Tarım Dışı Erbaa ekonomisine Erbaa Ticaret ve Sanayi Odasının ve üyelerinin yön verdiğini, buna bağlı olarak ta karşılıklı ilişkilerin çok daha sıkı olmasının sağlanması ve yine önümüzdeki süreçte ortak projelerle Erbaa Ekonomisi için, Erbaadaki potansiyeli ortaya çıkarmak için ve kendine yeten bir Erbaa olmak için beraber çalışacaklarını beyan ettiler. Sayın Aslankaya’nın, Başkan Coşkun’a hediye takdim etmesi ile son bulan ziyarette, karşılıklı temenni ve dilekler sunuldu.