Hüseyin Özdilek Erbaalı iş adamlarıyla bir araya geldi

Erbaalı iş adamı Hüseyin Özdilek Erbaa Ticaret Odasının düzenlediği yemekte Erbaalı iş adamlarıyla bir araya geldi Özdilek yemekten sonra yaptığı konuşmada iş adamlarına iş hayatındaki tecrübelerini anlattı.
Erbaalı iş adamı Hüseyin Özdilek Erbaa Ticaret odasının düzenlediği yemekte Erbaalı iş adamlarıyla bir araya geldi. Yemeğe Erbaa Belediye başkanı Ahmet Yenihan Ticaret Odası başkanı Gökalp Coşkun ve çok sayıda Erbaalı iş adamı katıldı.

Yarın Erbaa’da yapılacak 24. Hüseyin Şahin Yağlı güreşleri için Erbaa’ya gelen Hüseyin Özdilek Ticaret odası’nın düzenlediği yemeğin ardından Erbaalı iş adamlarına seslenerek şunları söyledi.

Özdilek hangi meslek kolunu seçerseniz seçin tabi ki ticaret adamının ilkönce vizyonu ve misyonu olması fotoğrafın bütününü görmesi lazım. Nitelik nicelik ten önce gelir niteliği bilmeden büyük işlere girmek çok borçlanarak yatırıma girmek doğru değil. isterse paranız babanızdan kalsın babanızın işine devam edin işin sürdürebilir olabilmesi için nitelikli olmak şarttır. Eğer havaya girerseniz bütün dünyayı kendi etrafınızda dönüyor her şeyi ben biliyorum diğerlerinden çok farklıyım diye bir havaya girerseniz kesinlikle hata yaparsınız. Kesinlikle mütevazi olmayı aklınızdan çıkarmayın. İşinizin sürdürülebilir olması lazım sürdürülebilir olması için işin kurumsallaşması lazım yetki ve sorumlulukların hamalı oğlu dahi olsa ona verilmesi ve işe göre adam alınması lazım en yakın akrabanız dahi olsa işin niteliğine uygun değilse kesinlikle onu çalıştırmayın. Değişime ayak uyduramayan, yenilikleri yakalayamayan, bilgiyi paylaşmayan ve kimseye güvenmeyen insan iş adam olmasın. Kesinlikle ülkesini sevmek ve vergisini düzenli ödemek kurumsal kültür oluşturmak kurumsal kültürün içinde para kazandıkça işi daha da geliştirmek geliştirdikçe de kazanmak iş adamının en doğal hakkıdır. Dedi.

ERT (Erbaa Radyo Televizyonu)