TOBB 69. GENEL KURUL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 69. Genel Kurulu, 31 Temmuz-01 Ağustos tarihlerinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirildi. 1740 kayıtlı delegenin 1733’ünün imzasıyla yeniden başkanlığa aday gösterilen Sn. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU geçerli oyların tamamını alarak yeniden TOBB başkanlığına seçildi.

ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI’nı temsilen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp COŞKUN ve ETSO Genel Sekreteri Ahmet TEMİZ Genel Kurula katılmışlardır. Ayrıca yine ETSO üyesi olan işadamı Nihat ÖCAL ve Suat ÖZGÜR’ de TOKAT TİCARET BORSASI adına 69. Genel Kurulda hazır bulunmuşlardır.
Tek listenin oylamaya sunulduğu Genel Kurulda ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Gökalp COŞKUN Asil listeden, Sn. Nafi GÜRAL, Sn. Abdullah Sami ACAR, Sn.Ömer Gökhan TUNCER, Sn,Rıdvan KARTAL ve Sn. Eyüp Sabri ERTEKİN ile birlikte TOBB Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmişlerdir. Akabinde gerçekleşen ilk kurul toplantısında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nafi GÜRAL kurul başkanlığına ve Erbaa Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gökalp COŞKUN ise kurul raportörlüğüne seçilmişlerdir.