TOBB Başkanı Sn. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU odamızı ziyaret etti

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Odamızı Ziyaret Etti

TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOKAT Programı Çerçevesinde İlçemize gelerek, Belediye Başkanımız Hüseyin YILDIRIM'ı ziyaret etti ve Odamız binası Konferans Salonunda Üyelerimizle biraraya geldi. Tokat Valisi, Kaymakam, Belediye Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ve Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanımız Salim BAÇ'ın ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Gökalp COŞKUN İlçemiz Ekonomisi hakkında kısa bir brifing vererek, projeler hakkında bilgilendirme yaptı.Başkan HİSARCIKLIOĞLU ise konuşmasında Erbaa'nın Jeopolitik konumu ve iklimine değinerek bu büyük potansiyeli nasıl daha iyi değerlendirebileceği, Ulaşım ve Kümelenme faaliyetleri konusuna vurgu yaparak İlçemizin geleceğine yön verecek önemli projelerin sonuca erdirilmesi gerekliliğini belirtti.
TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU Yönetim Kurulu Başkanımız Gökalp COŞKUN'a plaket takdimi yaptıktan sonra, Meclis Üyelerimize Kitap hediye etti. Odamız Meclisi, Kadınlar Gününe istinaden Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Genç Girişimciler Kurulumuz, TOBB Başkanına birer hediye sunduktan sonra, toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.